STREAMING ILLIMITÉ
AVEC PRIME VIDEO
ESSAI GRATUIT DE 30 JOURS
Home > Comedy > Hem till Midgård >

Saison 2

AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Hem till Midgård Season 2

January. 01,1900
|
7.4
| Comedy Action & Adventure
AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Regarder La Bande Annonce

Épisode guide de Hem till Midgård Saison 2

Episode 12 - Båtrejset
First Aired: January. 01,0001

När vikingarna spelar en variant på golf kommer Rövhalt förbi och påminner Lill-Snorre om det årliga båtrejset mellan Birka och Midgård som Midgård har vunnit 128 år i rad. Men när Lill-Snorre och männen åker in till Birka märker dom att båten är inte hel direkt och åker rakt in i bryggan. Lill-Snorre lämnar då in den på en båtverkstad. Vad Lill-Snorre inte vet är att reparationen inte blir gratis precis men Lill-Snorre kör på att försöka vinna loppet och betala segerpengarna. Då ber dom om en lånebåt till loppet, som visar sig vara en liten eka.

Episode 11 - Sköldmön
First Aired: January. 01,0001

När vikingarna sitter och har raptävling märker dom att Tyke inte vill vara med utan bara vill sitta och deppa. Han kommenterar det som att det saknas någonting i hans liv. Det visar sig vara att han håller på och bli könsmogen och när han ser en vikingtjej, Tuva-Lisa, slå ner vikingarna blir han störtkär.

Episode 10 - Middagen
First Aired: January. 01,0001

När Lill-Snorre och hans män är ute på havet kommer en birkabo i en eka och påstår att Midgårds folk är dom dummaste som finns. Det tål då inte Tyke som slår ner honom och hittar 40 guldmynt, som tyvärr Cassandra kräver att Lill-Snorre ska bjuda henne på en middag på Birkas dyraste restaurang Tre Hängda Munkar.

Episode 9 - Hemmet
First Aired: January. 01,0001

Cassandra tvingar Lill-Snorre att skicka Gammelman till ett ålderdomshem för kristna Birkapensionärer. Lill-Snorre lyckas lura iväg Gammelman till hemmet genom att säga att det är ett stridsläger för strid mot den danske kungen. När han åkt iväg hånar Halvdan Lill-Snorre med att berätta att Gammelman tänkte göra en ceremoni som gör honom till officiell hövding och även ger honom ett nytt namn, Snorre den Normalstore. Då får Lill-Snorre dåligt samvete och går till Birka för att rädda Gammelman.

Episode 8 - Frillan
First Aired: January. 01,0001

Sveakungen har dumpat drottningen och har börjat ragga på en 16-årig bimbo. Nu åker de till Midgård för att drottningen aldrig skulle leta där. Och där ska Lill-Snorre gömma dem. Men samtidigt är drottningen där hos Cassandra och drottningen hade precis samma idé som sveakungen.

Episode 7 - Bananerna
First Aired: January. 01,0001

En birkabo kommer till Midgård och ber om livvakter till en släkting till birkabon från Frankland som ska komma till Birka. Lill-Snorre ställer genast upp med hans män, medan Tyke stökar med bananskal som folk halkar på.

Episode 6 - Gammelmans skatt
First Aired: January. 01,0001

Gammelman har inte synts i byn på länge och när Lill-Snorre och hans män går till hans boende så ligger Gammelman tröttare än någonsin i sin säng. Gammelman tar med Lill-Snorre och hans män på ett äventyr där dom ska leta efter en skatt som Gammelman grävde ner i sin ungdom, och hitta Gammelmans ungdomskärlek Dagny.

Episode 5 - Blåsningen
First Aired: January. 01,0001

Lill-Snorre har beställt en hästförsäljare i Birka att komma till Midgård och då planerar Lill-Snorre med sina män slå ner försäljaren och sno hästarna. Men samtidigt tvingar Cassandra Lill-Snorre att åka till den rika familjen Bökstierna i Birka och då ger Lill-Snorre tillfälligt över hövdingaplatsen till sina korkade män.

Episode 4 - Tyskarna
First Aired: January. 01,0001

Lill-Snorre har fått en idé att hyra ut rum. Efter att ha läst annons i Dagsrunan kommer den rika tyska familjen Käse von Käse till Midgård. När de kommit till Midgård, säger dom att de betalar i efterskott OM dom fått lugn och ro. Men det blir inte lätt att få det när Tyke vill spela sin välkomstmarsch och när Runar och Halvdan försöker förföra Heidi...

Episode 3 - Yoko Ono
First Aired: January. 01,0001

Lill-Snorres män börjar tycka att Lill-Snorre har blivit en riktig kärring pågrund av att han enligt männen mer vill vara med Cassandra än med dom. Då försöker Lill-Snorre göra så att dom ändrar sig genom att planera ett plundringståg. Ett plundringståg som olyckligtvis Cassandra vill följa med på.

Episode 2 - Badplatsen
First Aired: January. 01,0001

Rövhalt har invigt Nordens första badstrand. Eftersom han har så mycket guld över gör han en tävling i strandboll som Cassandra ville vara med i tillsammans med Lill-Snorre, som inte ville. Han planerar att sno guldet med sina korkade män.

Episode 1 - Morsan
First Aired: January. 01,0001

När Lill-Snorre ska hålla en ceremoni som utropar honom till hövding, kommer Lill-Snorres mor in mitt i ceremonin. Hon kommer och hälsar på och ser hur Lill-Snorre har det. Dock berättar mor att om hon får syn på Cassandra kommer hon strypa henne. Då måste Lill-Snorre "byta identitet" på Cassandra och säga att hon kommer från Birka...

Saisons

Titres Similaires