STREAMING ILLIMITÉ
AVEC PRIME VIDEO
ESSAI GRATUIT DE 30 JOURS
Home > Drama > Mavra Mesanyxta >

Saison 2

AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Mavra Mesanyxta Season 2

October. 06,2008
|
0
| Drama Comedy Action & Adventure
AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Regarder La Bande Annonce

Épisode guide de Mavra Mesanyxta Saison 2

Episode 21 - Episode 21
First Aired: April. 13,2009

Η σχέση Λένας και Θράσου περνάει πλέον τη χειρότερη κρίση. Η οικογένεια κινδυνεύει να διαλυθεί. Η Αγγέλα τους εγκαταλείπει γιατί δεν θέλει να πάρει το μέρος κανενός.

Episode 20 - Episode 20
First Aired: April. 06,2009

Η Σιλβή δεν κατορθώνει να «ρίξει» το Γλάρο, γεγονός που πλήττει τον εγωισμό της. Ψάχνει τρόπο να τον βγάλει απ' τη μέση. Ο Θράσος όπως πάντα, κρατάει πιο μετριοπαθή στάση. Η Λένα τολμάει ένα βήμα παραπάνω με τον Πιτ - Μπουλ και κείνος ανταποκρίνεται. Η σχέση του Ερρίκου και της Χριστίνας είναι πλέον σε πολύ καλό δρόμο. Ο Βασίλης δίνει νέο μεγάλο χτύπημα στη Τζία, καταρρακώνοντάς την. Η Πένυ εκτός απ' το μαγαζί, κάνει άνω κάτω και τη ζωή του Μάνου, ενώ ο Νικόλας έχει χάσει τον ύπνο του για πάρτη της.

Episode 19 - Episode 19
First Aired: March. 23,2009

Ο Θράσος βρίσκεται μ' ένα πτώμα στο μαγαζί, με τον αστυνόμο Γλάρο στα πόδια του, με τον Ερρίκο που ασχολείται μόνο με τη Ρούσσου και αδιαφορεί για τα ζόρια, με τους μπράβους να κάνουν τη μια γκάφα πίσω απ' την άλλη, και με τη Σιλβή να τον κατηγορεί για ανικανότητα. Ενώ στο σπίτι η Λένα συνεχίζει να ζει στον κόσμο της παρά τις υποδείξεις της Αγγέλας, ο Βασίλης «παίζει» ανάμεσα σε Κατερίνα και Τζία και η Πένυ ξεκινάει δουλειά. Και σαν να μη φτάνουν όλα αυτά, ο Γλάρος θέτει σε διαθεσιμότητα το Νικόλα και ετοιμάζεται να μπήξει το «μαχαίρι ως το κόκαλο» ανακρίνοντας τους πάντες.

Episode 18 - Episode 18
First Aired: March. 16,2009

Ο αστυνόμος Γλάρος πιέζει και απειλεί. Ο Ερρίκος αναλαμβάνει να βγάλει το Θράσο απ' το κρατητήριο και κείνος τον πείθει να παραμείνει κοντά του στη δουλειά. Η Σιλβή ζητάει από Λάζαρο και Ζαν - Κλόντ να ερευνήσουν περί Γλάρου, για να ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Παράλληλα, προσπαθεί να ξεφύγει απ' το παρελθόν της που την κυνηγάει. Η Λένα χρησιμοποιεί τον Πιτ - Μπουλ, με σκοπό να κάνει τον Θράσο να ζηλέψει. Ο Νικόλας αδέξια επιχειρεί να προσεγγίσει εκ νέου την Πένυ αλλά τα κάνει χειρότερα. Ο Βασίλης πεισμωμένος απορρίπτει τη Τζία αλλά εκείνη δεν θα δεχτεί αμαχητί την απόρριψη.

Episode 17 - Episode 17
First Aired: March. 09,2009

Ο Θράσος ενοχλείται από την προκλητική στάση που κρατάει η Λένα απέναντί του. Με τα προβλήματα όμως να συσσωρεύονται στο μαγαζί, δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί όσο πρέπει μαζί της. Η Σιλβή ψάχνει τρόπο να πείσει τον Ερρίκο να παραμείνει στη δουλειά, αλλά εκείνος είναι ανένδοτος. Η Πένυ αποφασισμένη να μην εξαρτάται πλέον απ' το μπαμπά και τη μαμά επιχειρεί να σταθεί στα «δικά της πόδια». Η Τζία μετανιωμένη, προσπαθεί να τα ξαναβρεί με το Βασίλη αλλά τρώει ήττα. Ο Θράσος μαθαίνει από πρώτο χέρι ότι ο αστυνόμος που έχει αναλάβει την υπόθεση Μπεχράκη - Σπύρου παίζει με άλλους κανόνες.

Episode 16 - Episode 16
First Aired: February. 23,2009

Ο Θράσος έχει να κοντρολάρει τη Σιλβή που κάνει ό,τι της καπνίσει στο μαγαζί, τη Λένα και την Πένυ που αρνούνται (η κάθε μια για τους λόγους της) να φύγουν απ' το παράπηγμα, τον Βασίλη που υποφέρει από την έλλειψη της Τζίας και να ξεκαθαρίσει και την υπόθεση της Χριστίνας Ρούσσου. Λίγο πολύ τα καταφέρνει με όλους και με όλα. Συνειδητοποιεί, όμως, ότι όταν η διάβρωση έχει προχωρήσει, δεν σταματάει με μπαλώματα. Εκεί που νομίζει ότι έλυσε το πρόβλημα, έρχεται το επόμενο που διεκδικεί πιο δυναμική λύση. Κι ο Θράσος μόνο δυναμικός δεν είναι.

Episode 15 - Episode 15
First Aired: February. 09,2009

Η Λένα εγκαθίσταται στο εγκαταλελειμμένο σπίτι με σκοπό να πείσει την Πένυ να επιστρέψει κοντά τους. Η μία προσπαθεί να «λυγίσει» την άλλη. Ο Θράσος δεν συμφωνεί με την απόφαση της Λένας αλλά δεν μπορεί να την εμποδίσει. Στο μαγαζί φτάνουν τα μαντάτα για την ανακάλυψη των πτωμάτων του Μπεχράκη και του Σπύρου και για τις έρευνες που ξεκινάει η αστυνομία. Ο Βασίλης «φυλακισμένος» στο σπίτι υποφέρει και πείθει την Αγγέλα να τον βοηθήσει να δει τη Τζία. Ο Λάζαρος και ο Ζαν - Κλόντ βρίσκουν τα ίχνη της Χριστίνας Ρούσσου.

Episode 14 - Episode 14
First Aired: February. 02,2009

Ο Θράσος αναγκάζεται να πάρει μέρος στο ξεκαθάρισμα λογαριασμών Μπεχράκη - Σπύρου.

Episode 13 - Episode 13
First Aired: January. 26,2009

Ο Θράσος σε έξαλλη κατάσταση, διώχνει τη Τζία απ' το μαγαζί.

Episode 12 - Episode 12
First Aired: January. 19,2009

Η Λένα ξεσπάει την οργή της όπου βρει και καταλήγει σε αστυνομικό τμήμα. Ο Θράσος μάταια επιχειρεί να την πείσει ότι δεν έγινε τίποτα με τη Σιλβή. Κανείς δεν τον πιστεύει, ούτε καν η Αγγέλα. Η Σιλβή απ' την άλλη, αντιμετωπίζει την κατάσταση χαλαρά και αρνείται να μπει στη διαδικασία απολογίας. Ο Λάζαρος και ο Ζαν - Κλόντ ξετρυπώνουν τον Στάκα. Ο Νικόλας προσπαθεί να ανακαλύψει τα ίχνη της Πένυς, που παραμένει άφαντη. Ο Βασίλης κατορθώνει να κάνει τη Τζία να ζηλέψει παράφορα, αλλά θα πληρώσει ακριβά τα κόλπα του.

Episode 11 - Episode 11
First Aired: December. 22,2008

Ο Θράσος προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις καταστάσεις, να ελέγξει το μαγαζί αλλά και την οικογένεια του που διαλύεται.

Episode 10 - Episode 10
First Aired: December. 15,2008

Η απόπειρα δολοφονίας του Αποστόλη σπέρνει τον πανικό σε όλους. Μετά τις πρώτες αντιδράσεις, αποφασίζουν να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα μια και καλή με τη μάνα του Μάτσουλα. Η Σιλβή θέλει να ξεκινήσει πόλεμο, αλλά ο Θράσος κατορθώνει με διαλλακτικό τρόπο να ελέγξει την κατάσταση. Στο σπίτι, η Λένα έχει χάσει τον έλεγχο και μια αποχαιρετιστήρια επιστολή του Αποστόλη την τσακίζει ψυχολογικά. Αντίστοιχες επιστολές που φτάνουν στα χέρια της Σιλβή και του Θράσου, θα δημιουργήσουν νέα προβλήματα.

Episode 8 - Episode 8
First Aired: November. 24,2008

Ο Θράσος συνειδητοποιεί ότι ο συνεταιρισμός με τη Σιλβή δεν ήταν συνετή απόφαση. Είναι όμως πολύ αργά για να κάνει πίσω. Η Σιλβή με το 50% της επιχείρησης στα χέρια της, ξεκαθαρίζει απ' την αρχή ότι η σεζόν θα είναι πολύ δύσκολη για όλους. Η Λένα δείχνει υπερβάλλοντα ζήλο προκειμένου να αποδείξει ότι μπορεί να κουμαντάρει το σπίτι της και τα παιδιά της, χωρίς να υποψιάζεται τα προβλήματα που θα προκύψουν. Ο Αποστόλης προφυλακίζεται και κάποιοι από «μέσα» του έχουν ετοιμάσει «θερμή» υποδοχή.

Episode 7 - Episode 7
First Aired: November. 17,2008

Παρά τα λαδώματα και τους μεσάζοντες, όλα πλέον δείχνουν ότι ο Αποστόλης θα καταλήξει στη φυλακή. Πράγμα επικίνδυνο γιατί κάποιοι «μέσα» έχουν προηγούμενα μαζί του.

Episode 6 - Episode 6
First Aired: November. 10,2008

Η σύλληψη του Αποστόλη δημιουργεί ένα νέο κύκλο προβλημάτων για το Θράσο και τους άλλους.

Episode 5 - Episode 5
First Aired: November. 03,2008

Ο Θράσος με την αποχώρηση της Σιλβή, νιώθει να χάνει το έδαφος κάτω απ' τα πόδια του. Υπολόγιζε πολύ στις ικανότητές της.

Episode 4 - Episode 4
First Aired: October. 27,2008

Η Σιλβή κάνει «ρεντίκολο» τον Αποστόλη και κείνος αποζητά καταφύγιο στη βίλα. Ο Θράσος έχει αντιρρήσεις, αλλά αναγκάζεται μετά από πίεση της Λένας να το δεχτεί.

Episode 3 - Episode 3
First Aired: October. 20,2008

'Ενα βίντεο - ντοκουμέντο του Αποστόλη που χρησιμοποιεί η Λένα, τσακίζει τη Σιλβή. Μετά την αρχική της ήττα όμως, μαζεύει τα κομμάτια της κι αποφασίζει να δράσει.

Episode 2 - Episode 2
First Aired: October. 13,2008

Η προσπάθεια συγκάλυψης του πυροβολισμού, δημιουργεί εντάσεις στην οικογένεια. Ο Θράσος και η Λένα δεν μπορούν να διαχειριστούν την κατάσταση.

Saisons

Titres Similaires