STREAMING ILLIMITÉ
AVEC PRIME VIDEO
ESSAI GRATUIT DE 30 JOURS
Home > Drama > Õnne 13 >

Saison 1

AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Õnne 13 Season 1

October. 30,1993
|
6.7
| Drama Comedy Family
AD:Ce titre n'est actuellement pas disponible sur Prime Vidéo

Regarder La Bande Annonce

Épisode guide de Õnne 13 Saison 1

Episode 15 - Viieteistkümnes lugu
First Aired: May. 28,1994

Meie elu lood. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 14 - Neljateistkümnes lugu
First Aired: May. 14,1994

Meie elu lood. Õnne 13. saabub omanik Margna, kes tahab maja ära müüa. Johannes ei saagi miljonäriks, oma maja mõttest tuleb loobuda. Alma on kirikuõpetaja jutul käinud. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 13 - Kolmeteistkümnes lugu
First Aired: April. 30,1994

Meie elu lood. .Õnne-13 Johannese sinililled Almale. Jaanuse põgenemisplaanid luhtuvad, tõsine vestlus isaga. Artur laenab Allanilt raha. Mare otsib uut tööd, suur tüli Almaga. Lõbus õhtu, mis kurvastab Johannest...

Episode 12 - Kaheteistkümnes lugu
First Aired: April. 16,1994

Meie elu lood. Harry alatud võtted Mare võrgutamisel. Evelin tutvustab emale Jean-Pauli, kes on missionitööl Eestis. Johannese juures meenub Jean-Paulile lapsepõlv. Mare ülestunnistused Allanile...

Episode 11 - Üheteistkümnes lugu
First Aired: April. 02,1994

Meie elu lood. Allan harjutab jõusaalis poksimist. Harry teeb Marele ettepaneku kooseluks. Jaanus taipab, millised on Arturi lubadused tegelikult. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 10 - Kümnes lugu
First Aired: March. 19,1994

Õnne 13 elanikud peavad Laine ema peiesid. Johannesel on probleeme päranduse ja taasleitud pojaga. Laine käib kirikuteed ja loodab oma patte lunastada. Harry ootab Mare otsustamist. Allan on sadamas läbi pekstud...

Episode 9 - Üheksas lugu
First Aired: March. 05,1994

Meie elu lood. Õnne 13 ootamatud probleemid, Alma püüab mõistujutuga tõde selgitada ja hoiatab Maret. Johannes meenutab Kristjanile tema kahepalgelisust. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 8 - Kaheksas lugu
First Aired: February. 19,1994

Meie elu lood. Jaanus on vaimustuses Arturi videomakist. Johannese ja Romani jututeemaks on keeleprobleemid. Mida teha miljoniga, küsib Johannes Aleksandrilt. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 7 - Seitsmes lugu
First Aired: February. 12,1994

Meie elu lood. Mornas ollakse ekslikult arvamusel, et Johannesest saab miljonär. Mare ilusalongis, kauplustes, kohvikus - koos Harryga. Aleksander, uus Morna elanik. Johannese kadunud poeg Artur. Stsenarist Astrid Reinla, režissöör Tõnis Kask.

Episode 6 - Kuues lugu
First Aired: February. 05,1994

Meie elu lood. Alma loobub oma maja plaanidset. Johannes harjutab kosimist. Mare sõidab Soome. Evelin ennustab viimset kohtupäeva. Allan parandab autot. Jaanus kritiseerib isa riietust. August Saarepea otsib sugulasi...

Episode 5 - Viies lugu
First Aired: December. 25,1993

Meie elu lood. Jõuluõhtu, kogu Alma pere on rõõmsalt koos. Johannese poolt kõigile toredad kingitused.. Ootamatult saabub jõuluvanana Harry Ahven üllatustega, Marele preemiareis Soome. Allan muutub tõsiseks Kristjan hirmutab püssiga kasse...

Episode 4 - Neljas lugu
First Aired: December. 11,1993

Maria ja Romani korterisse murdsid vargad ja keset suurt muret ka väga vintis Laine. Marele on naeratanud õnn korralliku palgaga töökoha näol, mis teeb aga Alma pisut murelikuks.

Episode 3 - Kolmas lugu
First Aired: November. 27,1993

Õnn 13 majas oodatakse külalisi. "Ärimeestest" Ingmar ja Harry näitavad klassi. Mare võtab vastu Harry kutse autosõidule.

Episode 2 - Teine lugu
First Aired: November. 19,1993

Alma loeb maja ehitamiseks kokku iga sendi. Jaanuse arvates võiks maja asemel muretseda auto. Jaanus päästab kaevu kukkumast Maria poja Sergei. Alma pakub Mariale rahustuseks teed ning koos arutatakse Eesti riigi asju. Johannes ja Jaanus peavad plaani paremast elust kusagil mujal.

Episode 1 - Esimene lugu
First Aired: October. 30,1993

Õnne 13 maja hoovis peatub auto, millest astub välja Võõras. Õnne 13 maja pärija hr. Margna. Alma ja Johannes sikutavad kaevust ämbrit ja oma arutavad maja edasise saatuse üle. Mare ja Allan unistavad oma maja ehitamisest.

Saisons

Titres Similaires